IZEJVIELAS:
- 3 olas
- 800 ml piena
- 1 tējk. vaniļas cukura
- šķipsniņa sāls
- 100 g kviešu miltu
- 150 g pilngraudu kviešu miltu
- 2 ēdamk. olīveļļas
PAGATAVOŠANA:
- Bļodā sakuļ olas, pievieno pienu un abu veidu miltus, kā arī vaniļas cukuru un šķipsniņu sāls. Maisa, līdz iegūta viendabīga mīkla. Beigās iemaisa eļļu.
- Noliek malā uz 15 minūtēm, lai milti nedaudz piebriest.
- Uzkarsētā pannā uz vidējas uguns cep plānās pankūkas. Lej vienu kausiņu mīklas, izlīdzina to pa visu pannu un cep no abām pusēm skaisti zeltainas.
- Pasniedz ar ievārījumu vai jebkuru citu pildījumu.