MĪKLAI:

  • 260 g kviešu miltu
  • 8 g rauga
  • 190 g silta ūdens
  • pustējkarote sāls

PILDĪJUMAM:

  • 4 ēdamkarotes tomātu mērces
  • 100 g rīvēta siera
  • 100 g karsti kūpināta tītara filejas
  • konservēta ananasa šķēlītes

PAGATAVOŠANA:

  1. Gatavo mīklu. Bļodā liek raugu. Lej klāt nedaudz silta ūdens un maisa līdz raugs izšķīdis. Pielej atlikušo ūdeni. Pieber klāt miltus, kas sajaukti ar sāli, un samīca elastīgu mīklu. Ja liekas, ka tā ir par šķidru, pieliek vēl miltus. Noliek siltā vietā, lai rūgst 30 minūtes, līdz mīkla dubultojusies.
  2. Uzsilda krāsni līdz 240 grādiem.
  3. Cepamveidni izklāj ar cepamo papīru (es cepu standartveidnē, nevis apaļo).
  4. Plātnē ieklāj mīklu.
  5. Uz mīklas smērē tomātu mērci. Pārkaisa ar rīvēto sieru. Izkārto tītara fileju un ananasa šķēlītes.
  6. Cep krāsns vidējā nodalījumā aptuveni 10 minūtes.

DSC_0009