IZEJVIELAS:
- 500 g atkaulotu vistas šķinķīšu (bez ādas)
- 2 lielas olas
- 3 ēdamk. kartupeļu cietes
- 5 ēdamk. pilngraudu kviešu miltu
- 1 sīpols
- 3 ķiploka daiviņas
- 3 ēdamk. majonēzes
- 1 ēdamk. kaltētu pētersīļu
- sāls pēc nepieciešamības
PAGATAVOŠANA:
- Vistas šķiņķīšus sagriež mazos gabaliņos un liek bļodā.
- Pievieno cieti un samaisa.
- Iemaisa olas un majonēzi.
- Pievieno smalki sakāpātu sīpolu un ķiploku, pētersīļus. Samaisa.
- Pievieno miltus un vēlreiz samasa.
- Bļodu pārklāj ar pārtikas plēvi un vismaz uz 1 stundu ieliek ledusskapī.
- Krāsni uzkarsē līdz 180 grādiem. Plāti izklāj ar cepamo papīru un viegli ietauko.
- Veido apaļas kotletes un liek uz plāts.
- Plāti liek krāsnī un cep 25 minūtes.