IZEJVIELAS:

  • 110 g mīksta sviesta
  • 70 g cukura
  • 1 liela ola
  • 170 g kviešu miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 0,5 tējk. sodas
  • šķipsniņa sāls
  • 120 g kokosriekstu skaidiņu

PAGATAVOŠANA:

  1. Krāsni uzkarsē līdz 180 grādiem. Plāti izklāj ar cepamo papīru.
  2. Bļodā liek sviestu, pievieno cukuru un sakuļ. Iekuļ olu.
  3. Citā traukā sajauc miltus ar sāli, cepamo pulveri un sodu. Iesijā sviesta masā. Samaisa.
  4. Pievieno kokosriekstu skaidiņas un samaisa viendabīgu mīklu.
  5. No mīklas veido valrieksta lieluma bumbiņas un liek uz plāts.
  6. Liek krāsnī un cep 15 minūtes.
  7. Atdzesē uz plāts.