IZEJVIELAS:
- 110 g mīksta sviesta
- 70 g cukura
- 1 liela ola
- 170 g kviešu miltu
- 1 tējk. cepamā pulvera
- 0,5 tējk. sodas
- šķipsniņa sāls
- 120 g kokosriekstu skaidiņu
PAGATAVOŠANA:
- Krāsni uzkarsē līdz 180 grādiem. Plāti izklāj ar cepamo papīru.
- Bļodā liek sviestu, pievieno cukuru un sakuļ. Iekuļ olu.
- Citā traukā sajauc miltus ar sāli, cepamo pulveri un sodu. Iesijā sviesta masā. Samaisa.
- Pievieno kokosriekstu skaidiņas un samaisa viendabīgu mīklu.
- No mīklas veido valrieksta lieluma bumbiņas un liek uz plāts.
- Liek krāsnī un cep 15 minūtes.
- Atdzesē uz plāts.