IZEJVIELAS:
- 2 lielas vai 3 vidējas olas
- 80 g sviesta
- 500 ml paniņu
- 260 g miltu
- 2 tējk. cepamā pulvera
- 1 tējk. dzeramās sodas
- 2 ēdamk. cukura
- šķipsniņa sāls
- olīveļļa cepšanai
PAGATAVOŠANA:
- Bļodā sajauc miltus, sodu, cepamo pulveru, sāli un cukuru.
- Izkausē sviestu un noliek, lai nedaudz padziest.
- Citā bļodā sakuļ olas. Pievieno sviestu un paniņas, sakuļ.
- Miltu maisījumā lej šķidro masu. Samaisa.
- Uzkarsē pannu, uzlej eļļu un ar karoti liek lielas pankūkas.
- Cep uz vidēji lielas uguns, līdz pankūkas kļūst zeltainas.
- Pasniedz karstas ar mīļāko ievārījumu.