IZEJVIELAS:

  • 2 lielas vai 3 vidējas olas
  • 80 g sviesta
  • 500 ml  paniņu
  • 260 g miltu
  • 2 tējk. cepamā pulvera
  • 1 tējk. dzeramās sodas
  • 2 ēdamk. cukura
  • šķipsniņa sāls
  • olīveļļa cepšanai

PAGATAVOŠANA:

  1. Bļodā sajauc miltus, sodu, cepamo pulveru, sāli un cukuru.
  2. Izkausē sviestu un noliek, lai nedaudz padziest.
  3. Citā bļodā sakuļ olas. Pievieno sviestu un paniņas, sakuļ.
  4. Miltu maisījumā lej šķidro masu. Samaisa.
  5. Uzkarsē pannu, uzlej eļļu un ar karoti liek lielas pankūkas.
  6. Cep uz vidēji lielas uguns, līdz pankūkas kļūst zeltainas.
  7. Pasniedz karstas ar mīļāko ievārījumu.