IZEJVIELAS:
- 300 g maltas liellopa gaļas
- 1 sīpols
- 3 ķiploka daiviņas
- 1 ola
- sāls, pipari pēc garšas
- 1 tējk. sinepju
- 400 ml konservētu tomātu gabaliņos
- 200 ml 10% saldā krējuma
- 100 g rīvēta siera
PAGATAVOŠANA:
- Uzkarsē krāsni līdz 200 grādiem.
- Sasmalcina sīpolu un ķiploku.
- Uz smalkās rīves sarīvē burkānu.
- Lielā bļodā liek gaļu, dārzeņus, pievieno garšvielas un olu. Visu sajauc viendabīgā masā.
- Masu pilda kanelonos un liek ietaukotā cepamveidnē.
- Saldo krējumu sajauc ar tomātiem un pārlej kaneloniem.
- Pārkaisa ar sieru.
- Cep 45 minūtes.
- Izņem no krāsns un aptuveni 15 minūtes ļauj sacepumam atpūsties. Pasniedz.