IZEJVIELAS:

  • 300 g maltas liellopa gaļas
  • 1 sīpols
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1 ola
  • sāls, pipari pēc garšas
  • 1 tējk. sinepju
  • 400 ml konservētu tomātu gabaliņos
  • 200 ml 10% saldā krējuma
  • 100 g rīvēta siera

PAGATAVOŠANA:

  1. Uzkarsē krāsni līdz 200 grādiem.
  2. Sasmalcina sīpolu un ķiploku.
  3. Uz smalkās rīves sarīvē burkānu.
  4. Lielā bļodā liek gaļu, dārzeņus, pievieno garšvielas un olu. Visu sajauc viendabīgā masā.
  5. Masu pilda kanelonos un liek ietaukotā cepamveidnē.
  6. Saldo krējumu sajauc ar tomātiem un pārlej kaneloniem.
  7. Pārkaisa ar sieru.
  8. Cep 45 minūtes.
  9. Izņem no krāsns un aptuveni 15 minūtes ļauj sacepumam atpūsties. Pasniedz.