IZEJVIELAS:
- 2 eko buljona kubiņi
- 2 burkāni
- 5 kartupeļi
- 6 vārītas bietes
- 300 g kūpinātas gaļas
- 1 sīpols
- 2 ķiploka daivas
- 3 ēdamk. tomātu pastas
- šķipsna maltu melno piparu
- 2 ēdamk. etiķa
PAGATAVOŠANA:
- Liek vārīties ūdeni, pievienojot buljona kubiņus.
- Tikmēr nomizo burkānus un uz rupjās rīves sarīvē.
- Nomizo kartupeļus un sagriež kubiņos.
- Kad ūdens sāk vārīties, burkānus un kartupeļus liek katlā. Vāra 7 minūtes.
- Tikmēr sakapā sīpolu, gaļu sagriež kubiņos. Liek uz pannas un apcep. Pievieno tomātu pastu. Liek katlā.
- Uz rupjās rīves sarīvē bietes un liek katlā. Pievieno piparus un vāra vēl 10 minūtes.
- Pievieno etiķi un pavāra vēl 3 minūtes.