IZEJVIELAS:

  • 2 eko buljona kubiņi
  • 2 burkāni
  • 5 kartupeļi
  • 6 vārītas bietes
  • 300 g kūpinātas gaļas
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daivas
  • 3 ēdamk. tomātu pastas
  • šķipsna maltu melno piparu
  • 2 ēdamk. etiķa

PAGATAVOŠANA:

  1. Liek vārīties ūdeni, pievienojot buljona kubiņus.
  2. Tikmēr nomizo burkānus un uz rupjās rīves sarīvē.
  3. Nomizo kartupeļus un sagriež kubiņos.
  4. Kad ūdens sāk vārīties, burkānus un kartupeļus liek katlā. Vāra 7 minūtes.
  5. Tikmēr sakapā sīpolu, gaļu sagriež kubiņos. Liek uz pannas un apcep. Pievieno tomātu pastu. Liek katlā.
  6. Uz rupjās rīves sarīvē bietes un liek katlā. Pievieno piparus un vāra vēl 10 minūtes.
  7. Pievieno etiķi un pavāra vēl 3 minūtes.