IZEJVIELAS:

  • 3 mīklas plāksnes
  • 15o ml piena
  • 3 ēdamk. skābā krējuma
  • šķipsniņa maltu melno piparu
  • 3 olas
  • 150 g krabju nūjiņu
  • 1 kārbiņā tunča savā sulā
  • pētersīļu lapiņas
  • 3 ēdamk. kausētā siera
  • 100 g cietā siera

PAGATAVOŠANA:

  1. Krāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
  2. Mīklu atlaidina un klāj ietaukotā veidnē (28 cm). Sadursta ar dakšiņu, ieklāj cepamo papīru un ieber pupiņas.
  3. Liek krāsnī un cep 10 minūtes. Pēc tam pupiņas izber, vēlreiz sadursta pamatni un cep vēl 10 minūtes.
  4. Gatavo pildījumu: olas sakuļ ar pienu, krējumu un pipariem. Krabju nūjiņas sagriež gabaliņos sieru sarīvē, pētersīļus sakapā.
  5. Uz mīklas vienmērīgi ber krabju nūjiņas un rīvēto sieru. Liek tunča gabaliņus un kausēto sieru. Pārkaisa pētersīļus. Pārlej ar olu un piena maisījumu.
  6. Liek krāsnī un cep 30 minūtes.