IZEJVIELAS:
- 3 mīklas plāksnes
- 15o ml piena
- 3 ēdamk. skābā krējuma
- šķipsniņa maltu melno piparu
- 3 olas
- 150 g krabju nūjiņu
- 1 kārbiņā tunča savā sulā
- pētersīļu lapiņas
- 3 ēdamk. kausētā siera
- 100 g cietā siera
PAGATAVOŠANA:
- Krāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
- Mīklu atlaidina un klāj ietaukotā veidnē (28 cm). Sadursta ar dakšiņu, ieklāj cepamo papīru un ieber pupiņas.
- Liek krāsnī un cep 10 minūtes. Pēc tam pupiņas izber, vēlreiz sadursta pamatni un cep vēl 10 minūtes.
- Gatavo pildījumu: olas sakuļ ar pienu, krējumu un pipariem. Krabju nūjiņas sagriež gabaliņos sieru sarīvē, pētersīļus sakapā.
- Uz mīklas vienmērīgi ber krabju nūjiņas un rīvēto sieru. Liek tunča gabaliņus un kausēto sieru. Pārkaisa pētersīļus. Pārlej ar olu un piena maisījumu.
- Liek krāsnī un cep 30 minūtes.