IZEJVIELAS:
- 500 g vistas filejas
- 2 puravi
- 3 ēdamk. miltu
- sāls
- ķiplokpipari
- 1 ēdamk. sinepju
- 150 ml baltvīna
- 200 ml 10% saldā krējuma
- dilles
- olīveļļa cepšanai
PAGATAVOŠANA:
- Vistas fileju sagriež mazākos gabalos un nedaudz pieplacina.
- Katlā ar biezu dibenu lej olīveļļu un liek cepties filejas. Pārkaisa ar ķiplokpipariem.
- Pēc brīža pievieno sagrieztus puravus (balto daļu). Viegli apcep.
- Pievieno vīnu, apmaisa.
- Liek virsū vāku un sutina aptuveni 10 minūtes, ik pa laikam pārbaudot, vai šķidrums nav iztvaikojis. Ja tā ir, pievieno nedaudz verdoša ūdens.
- Beigās pievieno sakapātas dilles, sinepes un saldo krējumu. Visu uzkarsē.
- Pasniedz ar kartupeļu biezeni.